• Αγγλικά

  Ξένες Γλώσσες

  Layer 1

  Αγγλικά

  Category: Ξένες Γλώσσες

  Μαθαίνοντας μια ξένη γλώσσα και συγκεκριμένα Αγγλικά, σημαίνει μαθαίνω τον πολιτισμό, την ιστορία αλλά και τα έθιμα. Με αυτό τον τρόπο έρχομαι πιο κοντά σε ένα άλλο λαό, κατακτώντας και ταυτόχρονα κατανοώντας καλύτερα τη γλώσσα. Έτσι αποκτώ μια εμπειρία ζωής. Για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό θα πρέπει να εστιάσουμε σε πιο ουσιώδη πράγματα, πέρα από τους γραμματικούς και τους συντακτικούς κανόνες ή την απλή απόκτηση ενός πιστοποιητικού. Η μάθηση οφείλει να είναι δημιουργική, δια δραστική & διερευνητική καθώς και να μεταλαμπαδεύεται από εμπνευσμένους εκπαιδευτικούς, με μεταδοτικότητα και αγάπη για τα παιδιά και το αντικείμενό τους. Τα Αγγλικά είναι παντού! Πέρα από την τάξη οι μαθητές μπορούν να την εξασκήσουν παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια, ακούγοντας μουσική, βλέποντας ξένες ταινίες. Με αυτό τον τρόπο εξασκούνται στην κατανόηση μέσω της ακοής, διευρύνουν το λεξιλόγιό τους και βελτιώνουν σημαντικά την προφορά τους. Αυτή είναι και η φιλοσοφία των Κέντρων μας για την εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Κατακτώ τη γλώσσα μέσα από τη διερεύνηση, τη διά δράση και την επαφή με κάθε δυνατό εμπειρικό μέσο.

 • Ιταλικά

  Ξένες Γλώσσες

  Layer 1

  Ιταλικά

  Category: Ξένες Γλώσσες

  Τα ιταλικά ομιλούνται από 70 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, εκ των οποίων τα 60 εκατομμύρια την έχουν ως πρώτη γλώσσα.

  Οπότε γιατί να μάθετε ιταλικά;

  Ταξίδια
  Οποιοδήποτε ταξίδι ή διαμονή στην Ιταλία θα είναι πιο εμπλουτισμένο εάν έχετε αφιερώσει λίγο χρόνο στην εκμάθηση της γλώσσας προτού βρεθείτε εκεί.

  Καλύτερη εκτίμηση της ιταλικής κουλτούρας.
  Από την ιταλική κουζίνα μέχρι την όπερα, μία μικρή γνώση ιταλικών μπορεί να σας βοηθήσει να εκτιμήσετε καλύτερα την ιταλική συνεισφορά στην παγκόσμια κουλτούρα.

  Ακούγεται ευχάριστα
  Η ιταλική γλώσσα γενικά θεωρείται ως μία από τις πιο εύηχες γλώσσες του κόσμου.

 • Ισπανικά

  Ξένες Γλώσσες

  Layer 1

  Ισπανικά

  Category: Ξένες Γλώσσες

  Τα ισπανικά σύμφωνα με ορισμένες πηγές είναι η δεύτερη γλώσσα στον κόσμο σε αριθμό ομιλητών ως μητρική γλώσσα Η εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους Έλληνες, διότι παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με τα Ελληνικά αλλά και εμπεριέχει πολλές ελληνικές «δανεικές» λέξεις.Τα τελευταία χρόνια η ισπανική γλώσσα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στις προτιμήσεις των γλωσσομαθών, ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης των ισπανόφωνων χωρών σε διάφορους τομείς.

 • Τούρκικα

  Ξένες Γλώσσες

  Layer 1

  Τούρκικα

  Category: Ξένες Γλώσσες

  Παρακολουθώντας τα μαθήματα τουρκικής γλώσσας έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε μια ιδιαίτερη ξένη γλώσσα όπως τα Τουρκικά και να ζήσεις έναν πολιτισμό που τόσο διαφέρει κι όμως τόσο πολύ μοιάζει με τον ελληνικό.

 • Κινέζικα

  Ξένες Γλώσσες

  Layer 1

  Κινέζικα

  Category: Ξένες Γλώσσες

  Τα Κινέζικα είναι μια από τις πιο ομιλούμενες γλώσσες.  1,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως τη μιλάνε. Μαθαίνοντας Κινέζικα έχεις ένα δυνατό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον εργασιακό χώρο. Η Κίνα είναι υπερδύναμη και η κινέζικη, τουριστική αγορά είναι τεράστια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να εργαστείς στην Κίνα με σημαντικές απολαβές. Αν όμως φοβάσαι πως θα νιώσεις νοσταλγία για την πατρίδα, οι ευκαιρίες είναι πολλές και στην Ελλάδα, καθώς οι Κινέζοι επενδύουν αυξανόμενα στην ελληνική αγορά.

  Φυσικά να μην ξεχνάμε και τον Κινεζικό πολιτισμό που είναι από τους αρχαιότερους καθώς και την ιδιαίτερη κουλτούρα. Τέλος η γνώση της Κινεζικής θα συμβάλλει στην εξερεύνηση της δημοφιλούς Κινεζικής γαστρονομίας και θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

 • Γερμανικά

  Ξένες Γλώσσες

  Layer 1

  Γερμανικά

  Category: Ξένες Γλώσσες

  Όποια σχέδια και να έχετε για το μέλλον σας, με τις γνώσεις Γερμανικών σας προσφέρονται απεριόριστες δυνατότητες. Μαθαίνω Γερμανικά σημαίνει αποκτώ δεξιότητες με τις οποίες μπορώ να βελτιώσω την επαγγελματική και προσωπική ποιότητα ζωής  μου.

 • Γαλλικά

  Ξένες Γλώσσες

  Layer 1

  Γαλλικά

  Category: Ξένες Γλώσσες

  Τα Γαλλικά είναι η γλώσσα των τεχνών. Η Γαλλία είναι γνωστή για την κουλτούρα και τον πολιτισμό της. Μαθαίνοντας Γαλλικά αποκτάς εφόδια για τη μελλοντική & επαγγελματική σου εξέλιξη. Η Γαλλία έχει έντονη παρουσία σε επιστημονικό και τεχνολογικό επίπεδο & είναι η 3η πιο διαδεδομένη γλώσσα στο διαδικτυακό χώρο. Καθώς έχει πολλά κοινά στοιχεία με τα Ισπανικά και τα Ιταλικά, μπορείς να μάθεις και αυτές τις γλώσσες πιο εύκολα.

 • Ρώσικα

  Ξένες Γλώσσες

  Layer 1

  Ρώσικα

  Category: Ξένες Γλώσσες

  Τα Ρωσικά τα τελευταία χρόνια έχουν προκύψει ως μια γλώσσα απαραίτητη για τις συναλλαγές που αφορούν την ελληνική πραγματικότητα. Το κέντρο μας προσφέρει πλέον την δυνατότητα εκμάθησης της Ρωσικής από έμπειρη Ρωσίδα καθηγήτρια σε ολιγομελή τμήματα και με πρόγραμμα μαθημάτων που μπορεί να οδηγήσει σε λίγα χρόνια στην απόκτηση πιστοποιητικού γλωσσομάθειας.

 • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

  Εκπαιδευτικές Δράσεις

  Layer 1

  ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

  Category: Εκπαιδευτικές Δράσεις

  Από το 2014 τα ΚΞΓ μας προσφέρουν σε τακτά χρονικά διαστήματα χρήσιμα σεμινάρια που απευθύνονται σε παιδιά και γονείς αλλά και σε εκπαιδευτικούς, πάνω σε σύγχρονα ζητήματα όπως εκπαιδευτικά, ψυχολογίας, κοινωνικά, ασφάλειας στο διαδίκτυο και πολλά άλλα.

 • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ – ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ Μ...

  Εκπαιδευτικές Δράσεις

  Layer 1

  ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ – ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ

  Category: Εκπαιδευτικές Δράσεις

  Είμαστε περήφανοι που στα Κέντρα μας έχουμε καθιερώσει και ενθαρρύνουμε αδιάλειπτα τη διαδραστική και διερευνητική μάθηση μέσα από real-life situations, διδασκαλία σε εξωτερικούς χώρους, διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες για την εξάσκηση της γλώσσας, καθώς και διδασκαλία βασισμένη στο STEM.