Λαμπρινή Μανωλοπούλου

Ιδιοκτήτρια - Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας 

Η κα Λαμπρινή Μανωλοπούλου δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης από το 2001. Κάτοχος B.A. in Modern English Studies καθώς και Μ.A. in Intercultural Communication από το University of Bedfordshire της Αγγλίας. Πιστοποιημένη με το Certificate ‘Teaching English as a  Foreign Language’ από το Trinity College of London. Καθ’όλη τη διάρκεια της έως τώρα καριέρας της παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων και συμμετέχει σε Συνέδρια. Έχει εκπαιδευτεί και συνεχίζει να εκπαιδεύεται σε θέματα που αφορούν την Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας σε παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές  δυσκολίες. Διοργανώνει μια σειρά από σεμινάρια σε συνεργασία με καταρτισμένους ειδικούς που αφορούν την Εκπαίδευση, την Οικογένεια και την Ψυχολογία παιδιών και εφήβων.Επίσης είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.

Ειρήνη Κίκερη

Καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας 

Καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.Εξετάστρια,διορθώτρια στις εξετάσεις όλων των πτυχίων.Εμπειρία 18 ετών στη διδασκαλία των Γαλλικών ως ξένη γλώσσα.Συμμετοχή σε όλα τα σεμινάρια του Γαλλικού Ινστιτούτου και των εκδοτικών οίκων.Αγάπη και ενδιαφέρον για την εξέλιξη της διδασκαλίας στην τάξη,σεβασμός και αγάπη προς τους μαθητές.

Κατερίνα Ρεκλείτη

Καθηγήτρια Ισπανικής και Ιταλικής γλώσσας 

Η κ. Κατερίνα Ρεκλείτη καθηγήτρια Ισπανικής και Ιταλικής γλώσσας έχει πραγματοποιήσει σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει πιστοποιήσεις που αφορούν και τις δύο γλώσσες. Επιπλέον διαθέτει πολυετή πείρα  στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης έχοντας διδάξει επί σειρά ετών παιδιά και ενήλικες.

Αγγελική Παπαφίλη

Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας 

Η κ. Αγγελική Παπαφίλη δραστηριοποιείται στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1997. Διαθέτει πολυετή πείρα και εκπαίδευση στη διδασκαλία παιδιών όλων των ηλικιών καθως και ενηλίκων.

Έλενα Κυριαζή

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 

Απόφοιτη ΤΕΙ Λογιστικής, κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος «ΛΟΓΙΣΤΗ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ» Β’ τάξεως.

Iryna Onyshko

Kαθηγήτρια Ρωσικής και Γερμανικής Γλώσσας 

Kαθηγήτρια Ρωσικής και Γερμανικής Γλώσσας. Β.Α Τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας από το Ivan Franko National University, Lviv, Ukraine. Μητρική γλώσσα Ουκρανική. ΄Αριστη γνώση της Ρωσικής γλώσσας – Επίπεδο μητρικής.